bondage

Kom tættere på hinandens lyster med bondage

Kom tættere på hinandens lyster med bondage

Leder du efter nyt og spændende sexlegetøj, som kan give dit parforhold et ekstra kick? Synes du, at I har prøvet alt, men ender med at blive træt af det i løbet af kort tid? Og er du virkelig i tvivl om, hvad der skal til for at vedligeholde gnisten i jeres sexliv? Så er det muligt, at det ikke blot er et nyt stykke legetøj, I mangler – men der imod en helt ny leg!

Fræk og udfordrende sex med bondage

Bondage er den centrale del af BDSM, som er en forkortelse for Bondage, Dominans, Sexisme og Masochisme. Denne disciplin blev allemands (og kvinders) eje med roman trilogien og de derpå baserede film ”Fifty Shades Of Grey”. I den saftige og hede fortælling bringer den ældre og mere erfarne forretningsmand Christian Grey den unge og usikre Anastacia til ren og skær ekstase ved hjælp af netop bondage.

Hele idéen med bondage er et relativt komplekst mind game, hvor den underkastede og bundne part er helt og aldeles i den dominerende parts vold. Dette betyder dog ikke, at man som dominerende part har carte blanche til at gøre den underkastede part ondt – det handler helt enkelt om at prøve kræfter med total hengivelse og total magt. Hvis den ene part er vant til at tage styringen og initiativet i parforholdet, er det oplagt at lade ham eller hende være den submissive part for en aften.

Den dominerende part har så til opgave at bibringe den underkastede part nydelse og glæde, da vedkommende er immobiliseret og derfor fritaget for ethvert ansvar i den henseende. På den måde kan I blive klogere på hinandens lyster uden at falde tilbage i de samme, gamle mønstre.

Hos Belugi.dk, som er nordens største online sexshop, finder du et bredt udvalg af udstyr til bondage og BDSM.