pocket pussy

Frækkere solo sex med en realistisk pocket pussy

Frækkere solo sex med en realistisk pocket pussy

Når lysten melder sig på de mest ubelejlige tidspunkter – på jobbet, midt om natten, i badet eller andre steder og situationer, hvor man ikke lige går ud og finder en sexpartner – kan man som single mand godt føle sig lidt lost. Især hvis man efterhånden er træt af håndarbejde, og alternativet ikke er inden for rækkevidde. Men du kan sagtens have et spændende sexliv, fyldt med intense oplevelser, selv om du er på egen hånd – så at sige. Du kan for eksempel krydre oplevelsen med en såkaldt Pocket Pussy – for variationens skyld.

Pocket Pussy – et frækt onaniredskab

Du behøver nemlig ikke gå ud og investere i en dyr bolledukke for at få en anderledes og mere realistisk oplevelse, end din hånd kan tilbyde dig. Med en Pocket Pussy kan du få følelsen af rigtig hud, når du onanerer. Faktisk er der mange der siger, at det materiale, eksempelvis Fleshlight er konstrueret i – Real Feel Super Skin – er endnu bedre end den ægte vare. Tilføjer du en god glidecreme, er oplevelsen nærmest optimal. Og så er der ikke en sexpartner, som stiller krav og vil have morgenmad dagen efter!

Find den rigtige Pocket Pussy til dine behov

Pocket Pussies kommer i flere forskellige modeller. Der er den klassiske Flesh Light, som er formgivet efter afstøbninger af de ydre kønsdele på kendte, kvindelige voksenfilmstjerner. Der er MakeLove Stroke Me Pocket Mastubator – et silkeglat og fløjlsblødt sleeve, som med sit super realistiske cyber skin gør din hånd cirka 1000% mere interessant. Der er de super avancerede pocket pussies med indbygget vibrator, for den ekstra intense oplevelse. Og visse pocket pussies er tilmed lavet til at gøre fast på væggen, så du altid har en villig partner ved hånden i brusebadet. Du kan se et stort og varieret udvalg af pocket pussies, travel pussies, fake vaginas og Fleshlights på https://makelove.dk/produkt-kategori/maend/onaniprodukter/pocket-pussy/