bondage

Fræk leg med bondage

Fræk leg med bondage

I disse ”Fifty Shades Of Grey”-tider må man nærmest betragtes som afvigende, hvis man ikke mindst én gang i sit voksenliv har prøvet kræfter med bondage eller let BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme). Bondage er for alvor kommet i vælten som et aldeles stuerent begreb i takt med bøgernes – og især filmenes – udbredelse og popularitet verden over. Det pirrende aspekt i at overlade kontrollen helt og holdent til sin seksuelle modpart eller medspiller (afhængigt af rollernes fordeling) er blevet allemands eje. Salget af produkter inden for genren er boomet – det gælder såvel piske i alle varianter, håndjern med eller uden for, diverse kæder, bælter, ball gags, klemmer, seletøj og andet tilbehør til bondage og BDSM. Og det kunne jo tyde på, at der eksperimenteres en del med de erotiske grænser ude i de små, danske hjem.

Prøv grænser af med bondage

Har du gået og leget med tanken om at forvandle soveværelset til en fangekælder – om ikke andet, så blot midlertidigt – skal du selvfølgelig sikre dig, at din partner er med på idéen. Bondage kan kun udføres, hvis det sker med absolut og ubetinget tillid fra begge parter. Ellers kan det udrette skader på parforholdet, som kan stikke meget dybt. Sørg for at få talt konceptet igennem først, og vær helt sikker på, at der ikke er spøgelser fra fortiden, som lurer i kulissen.

Når der er grønt lys fra begge parter, er det bare at slå sig løs. Bondage er andet og mere end blot at binde hinanden – det er også en leg med roller, dominans og en nedbrydning af fordomme.

Find alle typer udstyr og tilbehør til bondage online

Når I således er klar til at gå i gang, kan I med fordel gå ind på belugi.dk og finde alt, hvad I skal bruge for at påbegynde jeres bondage eventyr. Belugi.dk tilbyder gratis fragt og diskret levering inden for få arbejdsdage.